Global Protection Team
Om os

Om os

Velkommen til Global Protection Team

Dansk Engelsk Fransk

Global Protection team er grundlagt af Chris Rasmussen i et forsøg på at få flere frivillige til at deltage i World Community Grid. Global Protection Team har udnævnt en co-kaptajn i Danmark (hjerre). Som deltager i Global Protection Team er man med til at hjælpe videnskabsfolk i World Community Grid med den computerkraft de virkelig har brug for. Som et hold af frivillige står vi meget stærkere end når vi er alene. I dag står over for mange problemer i verden både med hensyn til hurtig udvikling af medicin samt manglende løsninger til globale problemer.


Installation på Android


Heldigvis har vi World Community Grid, der er grundlagt af IBM. World Community Grid er en non-profit organisation, hvor forskerne kan få hjælp med deres arbejde i gennem kørslen af et program (BOINC) på vores computere. Forskerne sender forskelligt data til programmet som laver beregninger og sender resultaterne tilbage. Resultaterne samles og sendes til forskerene der herefter gennem deres projekter bruger disse resultater til at finde de løsninger, de har brug for. For at se hvad dette arbejde indtil nu har givet, kan man gå ind på denne side.


Global Protection Team Captain is using Green Energy When fighting for human lives. Join us and do the same.

Installation på Android


Global Protection team har medlemmer som dig og mig, både unge og gamle. Nogle har brugt hele deres liv til at hjælpe syge mennesker gennem deres arbejde. Vi har også et medlem, der arbejder som forsker i hudsygdomme.

Når du tilmelder dig vores team, får efter en velkomst mail, hvorefter du får den hjælp, du skal bruge til at installere BOINC-programmet på din computer, telefon eller anden enhed.

Du vil have adgang til vores team hjemmeside, hvor vi sender en masse information om nye resultater, WCG projekter, team konkurrencer, base campere og du kan endda se, hvad vi skriver på vores team Twitter konto uden at have en konto. Du har også mulighed for at registrere din e-mail og få nyheder, så snart vi sender det på vores hjemmeside. Læs vores privatlivspolitik. Som et teammedlem, bliver du oprettet på vores hjemmeside med dit billede. Her kan du kan altid se det resultat, du og andre på holdet har præsteret. Hvis du vil have mere info om resultater på WCG og statistik, kan du finde dem på denne side. Vores hjemmeside opdateres hver dag.

Vær en del af vores net.

Find din gamle/nye computer og brug den til noget fornuftigt. Du vil ikke fortryde det.


Hvis du allerede nu vil være medlem af vores hold og
hente dit program skal du klikke her

Eller
Du kan hente vores guide for at komme igang.
Hent PDF Guide
Hent DOCX
hvis du vil tilrette dokumentet


Global Protection team har både computere, laptops, telefoner og servere i drift med både Android, iOS X, samt Windows og Linux operativsystem.

Vores team blev grundlagt i slutningen af 2018 og har siden da vokset til mere end 12 medlemmer. Nogle af vores medlemmer har været frivillige næsten siden begyndelsen af World Community Grid i 2004.
Vi er et meget aktivt team, hvor frivillige kan deltage i alle holdets aktiviteter.
Global Protection team er også aktiv i andre projekter udenfor WCG som gpugrid og Rosetta@Home.

Vi er aktive i næsten alle konkurrencer på WCG og kommunikere på Twitter @gpt_team, via mail gpt_team@outlook.com og i WCG forum. En af vores nærmeste venner på WCG er Thomas H.V. Dupont fra team CRUNCHERS sans Frontieres.

Global Protection Teams sidste konkurrence på World Community Grid med 36 hold som deltagere fra 18 forskellige lande. Resultatet blev samlet 107 års computer beregninger for forskerene på World Community Grid.

Alle er mere end velkomne i vores team, og vi vil give dig al den hjælp, du har brug for at komme i gang. Det vil være op til dig, hvor meget du ønsker at tage en del af alle vores aktiviteter. Vi vil byde dig velkommen med åbne arme. Alle medlemmer er lige vigtige i vores team.


Hvis du allerede nu vil være medlem af vores hold og
hente dit program skal du klikke her

Eller
Du kan hente vores guide for at komme igang.
Hent PDF Guide
Hent DOCX
hvis du vil tilrette dokumentet


Nedenfor kan du læse mere om World Community Grid 🙂

Er World Community Grid en non-profit organisation?

World Community Grid er en IBM sponsoreret filantropisk initiativ, startede i november af 2004. Dens formål er at skabe verdens største offentlige Super Computer net for at muligøre forskningsprojekter, der gavner menneskeheden.

Hvordan får World Community Grid nye projekter?

For det første, en non- profit organisation skal have et forskningsprojekt, der gavner menneskeheden, og som kræver intensive beregninger for at fuldføre forskningen. Derefter går en person fra forskningsorganisationen til webstedet for World Community Grid og indsender et forslag. I World Community Grid, gennemgår de forslaget for at sikre, at det opfylder alle krav og er teknisk muligt at køre på nettet.  

Derefter gennemgår eksperter fra IBM-forskere og forskere udenfor IBM forslaget for at sikre, at forskningen er teknisk korrekt. Efter dette, er det placeret på tidsplanen for lanceringen.  

Efter tilmelding

En pauseskærm fortæller dig, når og foretager beregninger. Du kan bruge Windows-, Linux-, Android-og MAC OS X-enheder.  

For at deltage i vores team eller læse om WCG, skal du klikke på dette link . Du kan også gå til joinsektionen.

Hvad er projekt emblemer?

Projekt emblemer anerkender det bidrag, som et medlem har givet til et forskningsprojekt, der kører på World Community Grid, og rekrutterings emblemer anerkender medlemsbidrag for at introducere nye frivillige til World Community Grid.  

Emblemer vises på et medlems side sammen med dit bidrag og ved siden af dit navn i WCG forum.

Projekt emblemer: der tildeles 11 niveauer af emblemer baseret på, hvor meget beregningstid et medlem har bidraget til hvert projekt:  
• Bronze-14 dage  
• Sølv-45 dage  
• Guld-90 dage  
• Ruby-180 dage  
• Emerald-1 år  
• Sapphire-2 år  
• Diamond-anerkender højere niveauer af bidrag på 5, 10, 20, 50 og op til 100 år af computing tid.

Tilgængelige Emblemer:

https://www.worldcommunitygrid.org/stat/viewProjects.do

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X
wpChatIcon